DON - acoperisuri si tigle

Tigle GERARD

 

Tigle Gerard - HERITAGE II

Tigle GERARD

 

 • Model ascutit si striat de tigla
 • Adauga distinctie oricarei case
 • Aspect clasic ce intruneste calitatile tiglei ceramice
 • Disponibilitate cu un finisaj texturat de roca naturala in gama de culori clasice si contemporane
 • Panta minima de 12 grade

 

Profilul GERARD Classic simbolizeaza calitatea si excelenta. Tiglele Classic reflecta maiestria si vesnicia generatiilor anterioare si inspiratia arhitectilor si designer-ilor zilelor noastre.

SIGURANTA SI REZISTENTA TIGLE GERARD

GERARD Classic este un material cu o pronuntata inertie fonica, zgomotul ploii fiind atenuat de stratul de acoperire si modelul tiglelor. Tiglele GERARD Classic confera o rezistenta marita datorita stratului de Zincalume din compozitia lor. Aspectul traditional al profilului GERARD Classic este intregit de stratul de acoperire cu granule din roca naturala.

Profilul Classic intregeste, prin simplitatea liniilor, orice acoperis cu modele geometrice mai mult sau ami putin pronuntate. In acelasi timp, profilul sau special realizat ajuta la colectarea eficienta a apei de ploaie si a condensului.

 

Tigle Gerard - SHINGLE

Tigle GERARD

 

 • Profil plat de sindrila cu efect de suprapunere
 • Valabil intr-o gama compacta de culori cu o finisare texturata din roca naturala
 • Panta minima de 15 grade (cea mai buna asezare se realizeaza pe pante mai mari de 25 de grade)

 

La inceputul secolului 20, cel mai utilizat material pentru acoperisuri a fost sindrila. Tiglele de suprapunere erau produse din stejar sau teracota. GERARD Shingle a recreat tridimensional profilul sindrilelor folosind materialele si tehnologia secolului 21, aplicand totodata un strat de acoperire cu granule de roca.

Aspectul deosebit este dat de formele rectangulare dispuse in siruri paralele sau in trepte, cu o imagine bicolora: formele rectangulare-tonuri inchise, spatiile intermediare-tonuri usor deschise, tocmai pentru a evidentia aspectul deosebit al acestui acoperis.

Utilizand o tehnica avansata de presare, profilul Shingle are un aspect 3D mai pronuntat decata sindrila obisnuita. efectul unic de umbre in doua culori, al texturii din piatra naturala, confera un aspect unic placut profilelor noastre.

Profilul Shingle captureaza esenta grandorii traditionale pe care vor s-o atinga arhitectii. Modelul Shingle nu permite zapezii sa alunece de pe acoperis.Shingle este cea mai buna alegere daca doriti una coperis unic si deosebit.

 

Tigle Gerard - CLASIC

Tigle GERARD

 

 • Profil de tigla ondulata traditionala
 • Ideal pentru orice stil de casa
 • Aspect clasic ce intruneste calitatile tiglei ceramice
 • Disponibil cu finisaj texturat de roca naturala in gama de culori clasice si contemporane
 • Panta minima de 12 grade

 

GERARD Heritage este rezultatul a 30 de ani de dezvolatre si cercetare. A iesit pe portile fabricii in anul 1942, iar in anul 1997 acest sistem a obtinut permisiunea garantiei de 50 de ani. Sistemul unic de intretesere si prindere pe orizontala a tiglelor GERARD confera acoperisului rezistenta in timp impotriva intemperiilor , focului si cutremurelor.

Cu numai 7 kg pe metru patrat, invelitorile cu tigle GERARD sunt unele dintre cele mai usoare. Designul specific tiglelor metalice cu acoperire din roca naturala marca GERARD permite motajul pe pante cuprinse intre 15 grade si verticala.

La baza, tiglele GERARD sunt formate dintr-o foaie de otel profilat de 0,4 mm acoperita cu 7 starturi dispuse orizontal.

Avantajele intreteserii tiglelor GERARD Heritage II si fixarea lor pe verticala, face ca alegerea arhitectilor sa fie extrem de simpla atunci cand sunt luate in consideratie locatii expuse. Heritage II inseamna, pe langa multe avantaje practice, un finisaj simplu si elegant la orice casa.

Tigle Gerard - SHAKE

Tigle GERARD

 

 • Profil plat cu striatii
 • Potrivit pentru o gama larga de case
 • Rezistent la trafic
 • Valabil intr-o gama compacta de culori cu o finisare texturata din roca naturala.

Europenii stabiliti in America secolelor 17-18, aducand cu ei arta traditionala de montare a acoperisurilor, folosindu-se de lemn, au recreeat stilurile de invelitori germane, frantuzesti sau englezesti. Stejarul taiat longitudinal in starturi, a furnizat noi tipuri de tigle pentru acoperis, localnicii numindu-le "Shakes", dupa aspectul lor natural. Acest model a fost recreat in profilul metalic GERARD Shake, incluzand in plus si modelul simplu de montare.

GERARD Shake are un profil plat, curat, cu mici granule, respectiv nodule foarte reduse ca dimensiune, pentru a oferi casei dumneavoastra o identitate proprie.

Shake ofera acoperisurilor un aspect natural, estetic, si in acelasi timp traditional. Se potriveste in orice locatie, fie rurala sau urbana, si ofera garantia unui acoperis sigur si solid.